Media
Philippe Galerne Patisserie 5 ans Video

Film Patisserie 5 jaar!

Patisserie Philippe Galerne bestond zaterdag 1 oktober 2011 vijf jaar. Samen met onze klanten hebben we er een mooie dag van gemaakt. De film is een compilatie van die dag.


Credits photos: ©French Touch by Nathou Manoury’.

 

Patisserie Philippe Galerne

Film Patisserie Philippe Galerne

Een compilatie van de patisserie.


Credits photos: ©French Touch by Nathou Manoury’.
 

Persartikelen

"Ik laat zien dat eenvoudig ook heel lekker is" (Philippe Galerne)

Uit de Maison Revue, editie winter 2008/2009:
"Ik ben in tegenstelling tot mijn broer die broodbakker is, altijd al aangetrokken door het fijnere werk en ook maken van show stukken, daar heb ik menig wedstrijd mee gewonnen", vertelt hij met gepaste trots. De eerste 24 jaar (ongeveer) in Nederland heeft Philippe bij veel verschillende bakkerijen en patisseries gewerkt. Zo heeft hij ook de Nederlandse bakkunsten leren ontdekken en waarderen. En ook in die periode vaak meegedaan met nationale en internationale wedstrijden en prijzen gewonnen.

Uit het Algemeen Dagblad, dinsdag 31 juli 2007:
Galerne is niet zomaar een patissier. Opgeleid in Versailles werd hij lid van het Nederlands Patisserie Team (mede opgericht door ex-Life & Cooking kok Rudolph van Veen) en heeft hij meegedaan aan de immense World of Pastry Team Championships in Las Vegas.

La Gazette
Philippe Galerne Patisserie
Vice-Champion du monde de Patisserie
(Lyon, 1989)

  • 2011-2012

Black Label magazine, najaar/winter 2011/2012
Op 1 oktober werd alweer het 5-jarig bestaan van Philippe Galerne Patisserie gevierd

Bakkerswereld, 21 oktober 2011
Patissier Philippe Galerne werkt puur vanuit smaak

LEVEN, Herfst 2011
De eerlijke smaak van Philippe Galerne

  • 2007-2009

Culinair Black Label, november 2009
Een leuk artikel over de patisserie.

NRC Weekblad, juni-juli 2009
Galerne’s croissants worden als de beste van Den Haag genoemd.

Den Haag Centraal a la carte, juni 2009
Advertentie Philippe Galerne Patisserie

Elsevier Thema Feestmaand, december 2008
Phillipe Galerne wordt genoemd in een overzicht van twintig exquise adressen.

Wining & Dining, nr.4, 2008
Een artikel over de Foodloversguide waarin patisserie Philippe Galerne als een van de lekkerste choco-adressen voorkomt.

Elle Eten, nr.4, 2007
Een dossier over appeltaarten waar Philippe Galerne ook aan het woord komt.