Open application/internship

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ervaren winkelmedewerker(ster)

Philippe Galerne Patisserie is een klein ambachtelijk bedrijf waar service naar de klant, flexibiliteit en stressbestendigheid voorop staan. Heb je ervaring met drukke winkels, ben je meedenkend en in het weekend beschikbaar dan zijn we op zoek naar jou. Je gaat deel uitmaken van een klein en gedreven team in een internationale omgeving. De werkzaamheden zijn afwisselend en zullen voornamelijk bestaan uit: het opstarten van de winkel, het bijvullen van producten, verkoop, inpakwerkzaamheden, bestellingen klaarzetten en schoonmaak.

 

Kom je ons versterken?

 

Wat wij verwachten:

  • leergierigheid.
  • minstens twee talen kunnen spreken (Frans is een pré);
  • weekend beschikbaarheid;
  • meedenkend;
  • inzet;
  • teamwerk;
  • stressbestendigheid;
  • flexibiliteit;
  • winkelervaring;
  • service gerichtheid;

Wat wij bieden:

  • Ambachtelijk bedrijf;
  • persoonlijk;
  • gezellig team;
  • afwisselend werk;
  • werken in een internationale omgeving;
  • leer mogelijkheden.

Informations: 070-3388662 Philippe Galerne This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

We are looking for a certified artisan baker

Our bread is inspired by French bread and baguette. We prepare our bread according to traditional methods.
At this moment we are looking for a baker who can work with products like levain. You can work independently, but also in a team.  We have an open patisserie which is connected to our shop, so neatness and customer-friendly are required.
Working days will be from tuesday to saturday of which one day will be a half working day, 38 hours per week.

Are you interested or if you have any questions, please call: 070 33 88 66 2 or mail to: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

Boulanger Diplomé
Nous recherchons un boulanger diplomé.
Un travail artisanale, du pain au levain ,production à base francaise.
Travail de jour, petite equipe, laboratoire ouvert sur magasin.
Du mardi au samedi,38 heures par semaines (une ½ journée / après midi libre en semaine)
Informations :  070-3388662 Philippe Galerne This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

medewerkers Patisserie

 

We are always curious for new talent!
Are you driven, ambitious, willing to learn and you have a passion for patisserie and artisan breads?

 

Write us your application:

Philippe Galerne Patisserie
Aert van der Goesstraat 24
2582 AK Den Haag

or just pay us a visit!