Patisserie

Broden

Broden op de hand

Philippe bakt zijn broden ambachtelijk en traditioneel. De broden bestaan uit de beste meelgrondstof: biologisch en zonder toevoegingen.  Door het natuurlijke rijsproces en het meerdere keren per dag bakken zijn de broden altijd vers. De broden worden met desem gerezen. Dit is een natuurlijke manier van gisten. De smaak is afhankelijk van de tijd dat een brood rijst. Brood zoals brood bedoeld is te zijn.

 

Chocolade

Chocolade

Voor zijn producten gebruikt Philippe chocolade uit verschillende delen van de wereld. De chocolade, die van zichzelf speciale accenten bevat, verwerkt Philippe in bonbons, patisserie en mousse. Philippe is een partenaire Valrhona (Valrhona is chocolade van de hoogste kwaliteit).

 

Gebak

Patisserie/Gebak

Ook het gebak is dagvers. Het gebak gaat mee met de seizoenen, zoals aardbeien en rabarber in het voorjaar, vijgen en bosbes in de zomer, appels, peren en noten in het najaar. Philippe maakt van traditionele gebakjes zoals de Franse éclair tot eigen creaties waarbij hij zijn vakkennis gebruikt en  tot nieuwe smaakcombinaties komt. Ook hier gebruikt Philippe geen toevoegingen. Het gebak behoudt zijn eigen pure smaak.