top of page

ASSORTIMENT

My Post-274_edited.png

Ambachtelijk, traditioneel, kwalitatief hoogwaardig en eerlijke producten, dat is waar Pâtisserie Philippe Galerne voor staat. In onze producten vindt u Franse, Nederlandse, Engelse en Canadese invloeden terug. Philippe is niet verbonden aan een keten of concern. Dagelijks bakt Philippe al zijn taarten vers in de grote open keuken achter in de winkel. Hieronder vindt u een deel van ons assortiment. Eigenlijk is het teveel om op te noemen. Iedereen is welkom om ons assortiment verder te ontdekken!

KLASSIEK

BROOD

Verse huisgemaakte klassieke Franse stokbroden, zoals: de Campaillettes, de Épis, en onze Traditions Francais. Overheerlijke pains au chocolat, croissants, petit pains, pains au fromages en pains aux raisins. En speciaal voor in het weekend maken wij brioches, chaussons aux pommes en onze croissant aux Amandel.

 

Maar ook gevulde broden als olijvenbrood met verse basilicum, noten-vijgen brood, cranberry-walnotenbrood en ons wisselende seizoen broden.

5H0A0156.jpg
5H0A0213.jpg
5H0A0291.jpg
5H0A0227.jpg

PATISSERIE/GEBAK

Al het gebak kan in een 1-persoons tartelette, een 6 of 10-persoons taart (behalve de Charlotte Framboise/Vanille), ook hebben we een mooie selectie van ons assortiment van petit fours sucré. Gepocheerde citroentaart met Italiaanse meringue, chocoladetaart (van Valrhona chocolade), moderne appel tartelette met stukjes appel en cranberry, gepocheerde peer met amandelfrangipane, huisgemaakte créme patissier met pruim en natuurlijk de beroemde éclairs chocolat, vanille, café, caramel beurre salé en een speciale seizoensgebonden uitvoering . In het juiste seizoen hebben we tartelettes of taarten van aardbei, rabarber, bosbes, framboos, vijg en pecannoot. 

SPECIALITEITEN

Ook hebben wij bijzonder gebak zoals le gateaux Basque met sinaasappelbloesem, -rasp- en sap, de Julius chocoladefondant, wisselende seizoensgebonden luxe cakes, Mille Feuilles, Madeleine en de klassieke Flan vanille.

Voor verjaardagen, bruiloft of andere gelegenheden maken wij ook speciaal gebak op aanvraag.

DIVERSEN

Wij hebben heerlijke zoute quiches die u ook als petitfours kunt bestellen, zoals de klassieke quiche Lorraine en de vegetarische geitenkaas met prei quiche. Afhankelijk van het seizoen hebben we er een speciale quiche bij. 

 

 Daarnaast is onze jam huisgemaakt met verse vruchten en/of kruiden. We maken meerdere keren per week verschillende soorten jam. De meest populaire is de frambozenjam. Het is vrij uniek om ook je jam in de week vers te kunnen kopen! Eenmaal geopend bewaart u de jam in de koelkast.

 

Zoals u van ons gewend bent gebruiken wij in onze producten geen conserveringsmiddelen, kleurstoffen en E-nummers, maar vooral heel veel fruit en andere verse producten.

bottom of page